Снимка Булфото, архивЗловещ инцидент е станал в събота към 15 часа

...
Снимка Булфото, архивЗловещ инцидент е станал в събота към 15 часа
Коментари Харесай

Седмокласничка е убита с нож в село Скобелево

Снимка Булфото, списък

Зловещ случай е станал в събота към 15 часа на улица в ромската махала на павелбанското село Скобелево.

Под надзора на Окръжната прокуратура в Стара Загора полицията проверява ликвидиране на момиче на 13 години от селото. За закононарушението е арестувано момче на 14 години от същото село. Това удостовери през днешния ден за " " окръжният прокурор на Стара Загора Дичо Атанасов.

Двете деца се скарали за някакви движимости, при което Туджай извадил нож и наръгал 3 пъти Диана - два от ударите попаднали в сърцето и бъбреците на момичето, описват в селото. Близки се обадили за кола за спешна помощ, само че решили, че тя ще се забави и натоварили раненото дете на персонален автомобол, с цел да го закарат по-бързо в Спешния център в Казанлък. То умряло по пътя. Момичето е седмокласничка в главното учебно заведение на Скобелево.

Туджай е възпитаник в осми клас в Павел баня, навършил 14 години преди няколко месеца. До предходната година учел в Скобелево. Там с него работили ресурсни учители, защото имал специфични просветителни потребности. За определяне на моментното му положение е назначена сложна психолого-психиатрична екпертиза, сподели още окръжният прокурор.

Най-напред момчето е арестувано за 24 часа, прокуратурата ще удължи задържането му с още 72 часа. По-нататък ще се работи съгласно резултатите от експертизата - прокуратурата може да изиска непрекъснат арест за причинителя, само че може той да бъде настанен за лекуване в профилирано здравно заведение.

По досъдебното произвеждане е назначена и съдебно-медицинска експертиза. Ножът, с който е осъществено убийството, е конфискуван от проверяващите.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР